André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Trollstigen

Påskkärring hit och påskkärring dit, vi struntade i det där med att klä ut oss idag och besökte trollen i skogen istället. Ella som vaknade 5 i morse hade ingen som helst lust att klä ut sig idag, så ja.. man kan ju inte tvinga en unge att se ut som en häxa, haha! Men orken att ta sig upp på Söderåsen hade hon och oj vilken fart hon hade uppför berget. Jag hade nästan räknat med att jag skulle få bära henne en bit och speciellt på de lite svårare stigarna, men icke!

DSC_0724 DSC_0709

DSC_0766 DSC_0771 DSC_0757DSC_0730 DSC_0735

Trollstigen som finns här i Torsåker är en stig som ligger i början av berget Söderåsen och är en väldigt bra vandringsled för alla slags familjer, eller aah.. kanske inte för dom som sitter i rullstol. Men ni förstår säkert vad jag menar. Denna stig har funnit så länge jag har levt och om jag minns rätt så är det Pia som har skapat den. Pia är en väldigt kreativ kvinna som bor här i Torsåker och är väldigt mån om alla invånare här i byn. Hon är en sån människa som inte tänker på de svåra sakerna utan skapar lösningar istället.

Men tillbaka till rundturen. Ella som sprang från troll till troll kunde ju inte gå hem utan ett troll så jag hade gjort i ordning ett litet stentroll som hon skulle få hitta och ta med sig hem. Men när hon väl hittade det så blev hon mer sur än glad till en början då trollet inte kunde prata.. Haha, barn alltså! Men efter tag fick trollet ett namn och vi började leka lekar med honom. Trolle som han så fint fick heta ska nu stå i Ella´s hylla här hemma så att han inte fryser om rumpan. Barn och deras tankar är då för söta!

DSC_0699

DSC_0782 DSC_0715

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *