André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Långfredagen

Då jag och Ella inte åkte till hennes farfar igår eftermiddag så lovade jag henne att vi skulle åka dit direkt nä vi vaknade på fredagen. Självklart blev det så och vi satt i bilen redan klockan 07.00. 

Dagen har innehållit massvis med utelek där skogen har varit den största lekplatsen, vi ha varit sakletare och hittat massvis med märkliga saker. Ella hittade bland annat en väldigt gammal skördetröska mitt inne i skogen som var helt täckt med mossa och växtlighet. Blev en riktigt spännande upplevelse för henne och man kände att man själv blev barn igen när man sprang runt i skogen. DSC_0555 DSC_0554 IMG_2807 IMG_2827 IMG_2863

Under en av många promenader idag så hade Ella´s farfar fått för sig att man inte fick hoppa i vattenpölar? Både jag och Ella tyckte det lät riktigt konstigt och kollade samtidigt lite busigt på varandra innan vi sprang som galningar till närmaste vattenpöl och hoppade som bara den! Haha, ni skulle sett farfars min, priceless! Ni vet det bästa med att vara vuxen och vara hos ens föräldrar är att man inte behöver lyda dom nått mer, dom har ju liksom inte den makten längre, haha!

IMG_2832 IMG_2840 IMG_2844

När vi väl hade gått in för sista gången denna dag så var Ella´s ben som spagetti, mina med för den delen. Så det fick bli en bit smörgåstårta och filmmys innan Ella slocknade i sängen vid 19 tiden. Om hon själv hade fått bestämma så hade hon somnat redan vid 17, men man fick använda sina superknep för att hålla henne vaken.

IMG_2871 IMG_2875 IMG_2902

Nu är det dags för mig att förbereda en hel del inför morgondagen där vi bland annat ska besöka trollskogen. Hoppas nu att ni alla haft en underbar dag trots att det är sorgens dag idag.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *