André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Påskpynt med prinsessorna

Ella fick vara ledig från förskolan igår och resten av veckan då jag ej hade något planerat och ville tillbringa all tid jag kunde med henne. Gårdagen till ära blev en riktigt slapp dag eller i alla fall förmiddagen då vi mest tog lugnt och lekte inne på Ella’s rum. Men när väl eftermiddagen tog vid så var det dags att vara lite kreativ, så vi bestämde oss för lite påskpyssel med vår vän prinsessan Jonas. Självklart när det ska pysslas eller liknande så går det inte att låta bli att vara busig också. Ella som är väldigt bra på att starta bus beslutade sig för att börja måla på Jonas och så var det igång, haha! Jag bara älskar känslan när man går in i barnens värld och släpper allt som har med vuxenlivet att göra, den känslan är guld värd!

DSC_0468 DSC_0487 DSC_0510 DSC_0595

Men vi fick lite saker gjorda i alla fall, vi målade lite påskägg och några fina påskteckningar som ska upp på väggen under dagen. Sen förberedde vi en del saker till fredagens pyssel som kommer ske hemma hos Ella’s farfar. Där ska vi testa på lite nytt pyssel som jag kom på när jag letade efter tomma toarullar som inte alls fanns i min lägenhet. Det är bara fantasin som sätter gränser till vad man kan göra!

DSC_0627 DSC_0618 DSC_0580 DSC_0558 (2) DSC_0538 DSC_0528 DSC_0464

Espresso Shot (2)

En reaktion på ”Påskpynt med prinsessorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *