André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Bokrecension – Lila klättrar upp

Lila klättrar upp

lila_klattrar_upp_3d1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I boken om Lila klättrar upp så räknas och klättras det massvis och konstigt nog är det svårare att klättra ner än upp? Om jag skulle beskriva denna bok med ett ord så skulle det bli vardagsäventyr, då det är dom små sakerna som blir som stora äventyr för våra små människor. Likasom i förra boken (Bra bestämt) så är illustrationerna fantastiskt fina och man kan verkligen leva sig in i bokens värld. Boken tar upp bra frågeställningar som man kan ta upp med sitt barn, som till exempel om det är okej att klättra upp på taket själv utan en vuxen bara för att man kan klättra? För barn som ska börja lära sig räkna är denna bok perfekt då den tar upp mycket räkning och hur man kan leka med räkningen för att det ska bli lättare och roligare.

Författare: Noa Becker

Illustratör: Shira Korash

Ålder: Från ca. 2 år

Espresso Shot (2)

One thought on “Bokrecension – Lila klättrar upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *