André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Veckorna har satt på sig löparskorna

Så var det måndag igen och ännu en vecka som tar vid. Veckorna bara springer iväg men det är inte bara veckorna som har satt på sig löparskorna utan Ella och hennes utveckling går med en väldig fart framåt. Det är inte bara talet som blivit mycket bättre och mer brett utan hennes förståelse och hennes uttryck att visa känslor har utvecklats stort. Man kan inte låta bli att le lite sådär fånigt när man tänker på allt roligt hon kläcker ur sig när hon försöker vara ”lillgammal”. För det är väldigt mycket sånt just nu. Som idag till exempel, jag hade sagt åt Ella att hon skulle duscha håret men det enda hon hade till svar var att det var jag som lära duscha håret och att hon skulle göra det på mig, haha!

IMG_2374 IMG_2396

Dagen idag har varit väldigt lugn och trots att jag somnade halv 8 igår, samtidigt som Ella. Men trots många timmas sömn så var jag fruktansvärt trött under dagen när Ella var på förskolan. Det hela slutade med att jag somnade framför sällskapsresan mellan klockan 11-13, haha.. Men när jag hade vaknat till och hämtat prinsessan så blev det leka i snöhögarna som fortfarande finns kvar här i Sandviken. När vi väl hade smutsat ner hela oss och dragit med oss allt grus in i lägenheten så var det dags att måla lite grann innan vi beslutade oss för ett välbehövligt bad.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *