André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Pappaveckan är över..

Morgonen startade med en grå syn på himlen då solen som varit över Sandviken i några dagar plötsligt gått upp i rök. Men efter att ha sett vädret på nyhetsmorgon så fick man lite hopp om livet igen, solen är på gång med vårvärme i luften. Pappa-veckan är slut och det är dags för en ny vardag att ta vid. Veckorna utan Ella blir lite annorlunda, både på ett bra sätt och ett dåligt sett. Man kan liksom ta den där sovmorgonen som man längtat efter, men då missar man frukosten och dagen känns som bortblåst. Man kan vara upp senare på kvällarna men blir helt slut dagen efter, så det är väl lite på gott och ont.

Gårdagen spenderades med Ella fram till 12.30 men vi hann med en hel del faktiskt. Ella valde att vakna vid 6 tiden så det var bara att gå upp och starta dagen på bästa sätt med lite frukost framför My little pony som verkligen har blivit en favorit. Samtidigt som vi kollade på det så fick jag möjligheten att göra en riktigt fin fläta på henne som jag måste säga att jag blev väldigt nöjd över.

DSC_0501

Dagen fortsattes med en morgonpromenad och enligt Ella så ville hon ta en långpromenad, men redan halvvägs så börjades tjatet om att jag skulle bära henne. Men det kunde hon glömma, haha. Har hon nu bestämt sig för en långpromenad så ska hon då få veta att det är lite jobbigare än en normal promenad. Nu var det inte en superlång promenad vi tog, så ni inte tror att jag plågar min dotter på 2 mils promenad, haha 😉 Jag vet inte hur vi kom på det men på något vis hade vi börjat prata om drakar och att man kunde göra sådana av pinnar från skogen. Så tröttheten i hennes ben försvann lite när vi började se skymten av skogen. Draken ligger nu halvfärdig på långtorkning, så min uppgift i veckan blir att ordna fram ett långt snöre som vi kan fästa fast när hon kommer på söndag.

DSC_0457 DSC_0469

Innan det var dags att bege sig till Ella´s mamma så fick det bli lite målartime. Ella och jag har en förmåga att spåra lite när det kommer till vattenfärger och det blev likadant denna gång, det hela började med att vi gjorde hand och fotavtryck för att sedan gå över på att måla hela fötterna. Haha kommer aldrig glömma den gången då vi målade varandra i hela ansiktet och över armarna, vi såg ut som hej kom och hjälp mig men hade så fruktansvärt roligt!

DSC_0511 DSC_0518 DSC_0555 DSC_0557

Denna vecka har verkligen varit helt underbar och jag längtar nå enormt tills jag får henne igen på söndag, då ska vi skapa oreda igen 😀

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *