André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Min plikt som pappa

Det var en kärleksfull liten dam som jag fick hem för ett par timmar sedan. Hon har varit så otrolig gullig och pratglad mot mig sen hon kom och det har verkligen känts som en fantastisk start på denna pappavecka. När vi skulle lägga oss till exempel så låg jag på mina kuddar och hon på sin då hon plötsligt vänder sig om mot mig och säger: Pappa, du kan ligga här och pekar på sin kudde. Självklart accepterar man det erbjudandet och lägger huvudet där och i samma stund så slänger hon om armarna runt min nacke och säger: Pappa, jag älskar dig! Såhär mycket och sträcker ut armarna. Den känslan går inte att beskriva efter att ha varit utan henne en hel vecka. Sen låg vi så tills hon somnade. Tyvärr har hon ärvt en speciell sak av sin mor.. hon ska bli kliad på ryggen.. alltså mycket, precis som sin mor! Men det är väl bara att göra det, det är väl min plikt som pappa och man trots att man får kramp i armen efter 1 minut, haha!

IMG_1076

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med ett glas hallonsoda i min ensamhet och kolla på Maria Lang som går på 4:an. Hoppas ni haft en härlig helg och får en fantastik vecka att se fram emot 🙂

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *