André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Avslutningsfesten med Skutskärs Bandy

Förra fredagen så hade vi avslutningsfest med laget på Helt enkelt i Gävle och det kom att bli en riktigt trevlig kväll. De som säger att idrott och alkohol inte hänger ihop med idrott har rätt till en viss del, men det kan även stärka ett lag i sammanhållningen där vissa personer som kanske ofta sitter väldigt tysta i omklädningsrummet i vanliga fall blir en helt annan person som är mycket mer pratglad med lite alkohol i kroppen. Det behöver inte betyda att man ska supa skallen av sig utan att man skapar minnen och öppnar sig mer för personerna i laget. Jag kan själv berätta om mina erfarenheter kring lagfester. Min första lagfest som jag var med på var med Skutskär, innan den hade jag varit väldigt tillbakadragen och satt mest tyst men under den festen så kände jag mig som en i gängen något som jag inte gjort tidigare. Så efter den festen började jag få mer självförtroende och öppnade mig själv mer för lagkompisarna. Nu är det ju inte så att alla är som jag var innan den lagfesten då jag vet att det beteendet kom efter mobbning/utfrysning från tiden i SAIK där jag hade 1 person som skapade allt detta. Så min förvandling eller vad man nu ska kalla det kom efter min första lagfest med grabbarna och det är mycket tack vare det som jag fått ett större självförtroende och blivit till en mycket bättre målvakt i bandyn. Jag kommer ihåg att jag knappt vågade prata med Åke Gillberg i början och nu skämtar man med honom och även åt honom. Han är en riktigt härlig person att ha i laget och har fått upp mitt självförtroende väldigt mycket!

Så ibland är det inte fel med några glas alkoholförtäring med grabbarna :)

Här kommer lite bilder får förra helgens bravader!

IMG_0691 IMG_0685 IMG_0682 IMG_0677 IMG_0678 IMG_0676 IMG_0672 IMG_0670 IMG_0669 IMG_0660 IMG_0654

bandy_skutskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *