André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Morgonstund har kladdkaka i mun

Efter en helg fylld av roligheter och stoj så har man nu hamnat tillbaka i vardagen igen, inte för att den är tråkig eller så utan bara lite lugnare med lite tidigare kvällar. Efter en natt där Ella inte alls var så sugen på att sova så var hon ändå riktigt morgonpigg i morse då hon väckte mig vid 7 tiden och sa att det var ljust ute, ljust ute betyder alltså att det är morgon. Kommer bli en jobbig vår/sommar för mig!

Morgonen började i alla fall riktigt lugnt då Ella ville se Lejonkungen innan vi gick upp. Tålamodet höll nästan 1 timme för henne innan det började sprattla i hennes små ben och det var dags att kliva upp. Då vi lekt mycket i hennes kök under morgonen så tänkte jag att det var dags för henne att få leka lite i det stora köket en stund. Kladdkaka stod på schemat idag och Ella var i full gång med att förklara för mig hur vi skulle göra, som tur var så följde vi till slut receptet och skippade alla 12 ägg som hon ville ha i, haha!

DSC_0260 DSC_0275 DSC_0305 DSC_0343 DSC_0344

DSC_0251 DSC_0252

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *