André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Fystester med Skutskär Bandy

Säsongen slutade i lördags men redan igår var det dags för nästa pass på schemat! Det var nämligen dom ”efterlängtade” fystesterna som skulle göras. Som tur var så trodde vi det värsta då vi hade hört något rykte om norrländska lumpartester, men utifrån dom misstankarna så kom vi nog lindrigt undan som tur var!

Övningarna gick ut på att se hur många reps vi klarade under 1 minut, för att vi sedan ska kunna jämföra under hösten hur sommarträningen har gått. På frågan om det var någon som spydde så får jag tyvärr säga nej, men det var några som såg lite gröna ut i ansiktet, haha!

Så här kommer ett lite bilder från gårdagen, grymt bra jobbat grabbar! :)

IMG_0563 IMG_0569 IMG_0570 IMG_0572 IMG_0573 IMG_0586 IMG_0585 IMG_0583 IMG_0578 IMG_0576 IMG_0574

bandy_skutskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *