André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ett kärt återseende

Det kom att bli et riktigt kärt återseende under gårdagen, kändes inte ens som att vi hade haft ett uppehåll på snart 1 år ifrån varandra. Det kanske är så när man varit vänner sedan vaggan, att oavsett hur sura man är på varandra och hur längesedan det var man sågs så känns liksom allt bra och som vanligt när man väl ses efter ett långt uppehåll. Bråken och irritationer är som bortblåsta och man är bara så glad att se den personen igen. För med just den här personen har jag ett så långt förflutet och ja, vi vet väl lite för mycket om varandra för att vi någonsin ska kunna släppa varandra helt, haha!

Dagen idag blir väldigt lugn fram tills halv 5 då det är dags att bege sig mot Skutskär för fystester inför kommande säsong. Vi får se hur mycket jag kan medverka, löpning är i alla fall helt uteslutet då det ej kommer att funka med min nacke. Men det kanske finns andra tester man kan köra!

Nu ska jag hälla upp en varm kopp kaffe och gå ut på altanen för att njuta av solen som värmer mina kinder!

FullSizeRender

Önskar er alla en fantastisk dag <3

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *