André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Köping – Skutskärs Bandy = 5-0

Nu har det gått två dagar sedan säsongens sista match spelades under lördagen nere i ett snöigt Köping. Matchen kom att börja i ett väldigt bra tempo från hemmalaget som skapade chanser efter chanser. Men vi stod upp bra och jag fick även stå för 4 straffräddningen i rad på 4 matcher samt en frilägesräddning som jag var väldigt nöjd med. Resultatet 0-0 stod sig till halvtid efter en riktigt fin straffräddning av hemmalagets målvakt i slutminuterna av första halvlek.

Andra halvlek kom att bli en riktigt snömatch, snön vräkte ner och Köping forcerade framåt och fick till 2 snabba mål inom loppet av 10 minuter. Matchen innehöll mycket långbollar då snön gjorde isen omöjlig att spela på. Matchen slutade 5-0 till serievinnarna som nu går in i ett kval för att kvala upp till Allsvenskan. Önskar er alla lycka till!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Efter matchen blev den en lång bussresa hem till Skutskär för att där börja festligheterna, tyvärr sa ekonomin stopp för en utgång så vi får ta den på fredag istället då hela laget ska äta middag tillsammans i Gävle.

Nu återstår bara fys-tester denna säsong innan vi tar några veckors välförtjänt ledighet. För min del kommer försäsongsträningen handla en hel del om min rehab för min nackskada som jag fick för lite mer än ett år sedan. Den ska bli läkt och sedan kan jag fokusera på att komma ikapp med kondition och styrka.