André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Skutskär – Uppsala Bois = 5-5

Efter sex raka vinster så kom vi ut till dagens match med ett stort självförtroende och en enorm vilja att avsluta denna säsong på bästa sätt.

Men Uppsala som slåss om ett kval till Allsvenskan skulle börja matchen i ett rasande tempo och hade en 2-0 ledning bara efter 4 minuter! Efter det vaknade vill till och började forcera framåt med ett fantastiskt spel. Det skulle löna sig då Daniel Arokanto efter 9 minuters spel reducerar till 1-2 på en hörna. Exakt nio minuter senare kommer kvitteringen genom nummer 7 i vårt lag, Marcus Norbäck efter ett snyggt spelmål. Uppsala hamnade i en svacka och förstod nog inte riktigt vad som hände när vi började kliva upp på dom och satt dom i svåra situationer. Men i matchminut 30 så tar Uppsala ledningen igen. Uppsala trycker sedan på till halvtidsvilan och i halvlekens sista minut får Uppsala ett friläge som jag läser och tar. En riktigt skön räddning som jag hade väntat på väldigt länge!

aaa aaaa aaaaa aaaaaaa

Andra halvlek kändes för mig som den längsta på väldigt länge trots att det hände saker exakt hela tiden. Det kom att bli den mest dramatiska matchen denna säsongen då Johannes Siirtola både kvitterar i matchminut 50 och ger oss ledningen i den 69:e minuten. Men bara 4 minuter senare kommer det ett långt utkast från Uppsala bois målvakt Mikael Mäki som friställer Jonatan Kuusela efter en misstänkt offside och 4-4 är ett faktum. Matchen innehöll en väldigt massa kamp och vilja från båda sidorna och kom att bli en väldigt underhållande match, speciellt på övertiden där vi först får en straff som Dennis Göransson sätter säkert i nät till ledning 5-4. Därefter anfaller Uppsala och efter en hörna som vi skulle haft och kontrar in 5-5 efter ytterligare en misstänkt offside.. Övertiden innehöll endast 4 minuter och det hann även hända en sak till.. För i matchen sista sekund får Uppsala en straff, ganska så given straff efter en ganska brutal kapning av Martin i hemmalaget. Mitt självförtroende var verkligen på topp efter en riktigt bra insats på plan och två straffräddningar de senaste två matcherna. Straffen sitter högt på min vänstra sida och det skönaste av allt, JAG TAR DEN!

aaaaaaaa

Tyvärr slutade matchen illa för Skutskärs Alexander Norberg som efter en tuff närkamp vid sargen fick skjutsas till sjukhus där armbrott kunde konstateras. Krya på dig grabben, vi har en lång försäsong där du kan kurerar dig!

aaaaaa

Fotograf: Mattias Bergström

bandy_skutskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *