André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ella och sina spöken

Det här med spöken och troll verkar vara väldigt intressanta varelser för min dotter. Det ska lekas spöke varje dag där jag ska springa och skrämma henne medans hon gömmer sig på de mest uppenbara ställena. Det är ofta jag som ska vara spöke men det händer också att jag måste springa och gömma mig när hon bestämt sig för att vara spöke. Jag förstår att det är jag som måste vara spöke mest eftersom när jag ska gömma mig så hittar hon mig inte för ens morgonen därpå 😉

DSC_0787

Det är inte bara att man ska leka spöke eller troll utan det ska ritas också, två ögon, fyra ben som sitter ihop med huvudet samt lite lockigt hår så har du ett Ella troll.

DSC_0803

Vet inte riktigt vart hon har fått det här med spöken ifrån men det har pågått i snart 1 år, haha. Som tur är så är hon inte rädd för dom utan tycker det mest är en rolig grej att leka.

Hur är det hemma hos er? Har era barn något tokigt som dom har fått för sig är extra roligt :)? Berätta gärna via kommentarer!

Nu ska jag ta och packa det sista inför kvällen sista ispass för denna säsong! Ha nu en toppenkväll 🙂

Espresso Shot (2)

2 reaktioner på ”Ella och sina spöken

  1. Här hemma är det mycket prinsessor just nu. Både Lin och Lova ska vara prinsessor och det är klänning dygnet runt som gäller. Ofta är prinsessans mamma eller pappa död, det känns lite oroväckande. Även när dom leker med sina hästar eller dockor så är mamman död eller så dör hon. Så prinsessor och döden har dom snöat in på. Bra kombo, haha.

    1. Awwh va gulligt med prinsessor 😀 Ella älskar också klänningar och ä nu helt besatt av sin ”Elsa klänning” som hon fick i söndags, hon vägrar ta av den! Haha!
      Men va läskigt, hoppas dom snöar in på något roligare än döden snart, haha! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *