André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Pappa, måste kolla kläder!

Barnfri vecka? Nej sånt struntar vi i, haha!

Mammaveckan började igår men då Ella fortfarande har svinkoppor så måste hon stanna hemma från förskolan några dagar till. Så istället för att Ida ska behöva missa skolan som hon inte får missa mer i, så ställer jag självklart upp för att få massa mer extratid med flickan i mitt liv.

DSC_0751

Dagen som varit har varit väldigt fartfylld med en Ella som haft energi utöver det normala. Om jag ska gissa på en anledning till vart hennes energi har kommit ifrån så skulle det nog kunna ha att göra med kaffet som hon bjöd på i morse, haha.

DSC_0638 DSC_0652

Efter lunchen så var det dags för lite utelek. Vi begav oss först iväg mot Ö&B som ligger ca. 300 meter från där vi bor för att handla lite smått och gott. Det blev även en sväng in på en klädbutik då Ella har kommit in i en period där hon älskar att kolla på kläder, hon kan även kläcka ur sig ”Pappa, måste kolla kläder” nä vi sitter och kollar på en film eller liknande. Just nu tycker hon mest om klänningar och speciellt klänningar från filmen Frozen. Men hon har även en del andra favoriter som till exempel kläder med dinosaurier på.

Efter hennes ”shoppingrunda” så var det dags för lite lek i snön innan vi begav oss hemåt för ytterligare en fika, men denna gång utan kaffe!

DSC_0752 DSC_0781

Espresso Shot (2)

2 reaktioner på ”Pappa, måste kolla kläder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *