André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

AIK – Skutskär Bandy = 0-8

Det blev en lite annorlunda uppladdning till gårdagens storvinst borta mot AIK på Bergshamra IP. Tydligen så hade någon i laget haft roligt med min utrustning genom att ha knutit ihop alla mina kläder och tejpat ihop mina handskar. Så det var bara att sätta igång detektivhjärnan för att söka upp den skyldige, men det var inte lätt när man hade ett helt lag som satt tyst som en mus med världens hånleenden. Johan Rolfsson tog på sig tre saker men jag har en stark känsla att det kan ha varit han som gjort allt detta. Nu är det så att jag har gjort en jäkla massa saker mot många i laget så det är väldigt svårt att ta fram en skyldig till detta, så jag får helt enkelt hämnas på alla under lördagens bortamatch mot Köping då det nalkas lagfest efteråt 😉

1 2 3 4 5 6

Matchen började i ett ganska skapligt tempo från båda lagen men det var vi som skulle ta ledningen i den 20:e matchminuten genom Åke Gillberg som knackade upp i nättaket under en hörna. Bara 1 minut senare så var det dags för gårdagens tremålsskytt Johannes Siirtola att visa vägen framåt genom att trycka in 0-2 till oss. Matchen var ganska jämn med bra anfall från båda lagen, men genom ett riktigt bra försvar från vår sida så går vi till halvtidsvila med en 0-4 ledning.

Under halvtidsvilan pratade vi en del om förra matchen då vi mötte AIK där vi tappade totalt i andra halvlek efter en bra insats under första halvlek. Vi bestämde att vi skulle hålla tätt bakåt och inte satsa på så mycket mer mål framåt.

Andra halvlek börjar väldigt bra för vår del då vi håller boll väldigt bra i laget medans AIK får åka och jaga. Försvarsspelet håller sig riktigt bra och vi utökar ledningen i matchminut 60. AIK får lite smålägen men några superfarliga lägen lyckas dom ej få till. Farligaste lägena i andra halvlek var en straff som jag tog samt en hörna som jag lyckas få en hand på och styr ut mot kanten. Matchen slutar till slut med att vi vinner med hela 0-8 efter att jag inte bara höll nollan utan fick min första assist tack vare Johannes Siirtola i matchen slutminuter.

Fredagens fantastiska laginsats hoppas jag att vi tar med oss till morgondagens hemmamatch mot Kåre, så ska våran 6:e raka seger komma utan några problem!