André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Inför AIK – Skutskär kl 19.30!

Då var det fredag igen, inte för att jag har någon superstor koll på vilken dag det är nu när man bara går hemma varje dag. Så man kan väl säga att varje dag för mig är en fredag. Men denna fredag är inte som varje fredag. Det är nämligen så att det är dags för bortamatch i Bergshamra mot AIK, alltså min förra klubb på min förra arena. Så denna dag är lite speciell och det ska bli väldigt roligt att besöka anläggningen igen.

Tyvärr har jag ej kunnat träna något denna vecka heller då hostan och sjukdomen håller i sig som aldrig förr.. Det känns som man står en match och sen ligger man däckad en hel vecka innan det är dags för nästa match. Hinner liksom inte bli frisk innan jag tar på mig ansvaret mellan stolparna igen. Men nu är det endast 4 matcher kvar av denna säsong som ska spelas under de 10:e kommande dagarna. Så sen kommer jag ta en ordentlig vila för att bli helt återställd.

Så ni är hjärtligt välkomna till Bergshamra kl 19.30 ikväll för att se oss besegra tabell 8:an AIK.

bandy_skutskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *