André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tävling tillsammans med SF Anytime

Hej alla glada och speciellt filmintresserade!

Det är nu andra gången som jag har samarbete med SF anytime, detta beror mycket på att jag är väldigt nöjd med deras utbud och koncept. Så jag tänkte starta en tävling idag där du kan vinna 2 st biokort till SF anytime samt ett par helsköna mysbyxor.

Med biokorten kan du se valfri film värd upp till 59 kr genom att använda den specifika koden på baksidan. Ta över vännerna och ordna en myskväll som är svår att glömma.

IMG_7252

Mysbyxorna är ett par riktiga favoriter att dra på sig när du krypt ner under en filt i soffan för att bara njuta av din fria tid.

DSC_0883 DSC_0892

För att vara med i tävlingen så behöver ni endast kommentera svaret på denna fråga:

Vilken film såg jag i lördags på SF anytime?

( Tävlingen pågår till 2016-02-14, dela gärna inlägget för ett extra plus. Glöm heller inte att skriva med er mejladress! )

Espresso Shot (2)

15 thoughts on “Tävling tillsammans med SF Anytime

  1. Minioner / en film som gör både vuxen som liten glad , hoppas vinna efter tufft 2015 o älskar med sf anytime <3 bio hoppas på tur

  2. Vi såg tyvärr ingen film alls då vi var ute på äventyr men med mysbrallorna på och ett par värdecheckar så skulle vi ladda för filmfrossa. :-)

  3. Du såg på minioner. Skulle vara himla kul att vinna, då hade jag och alla tre barnen kollat på en film tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *