André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En lite bättre dag

Fredagen började bättre än jag trott då Ella blev hemma från förskolan och jag fick hoppa in som ”barnvakt” eller vad man kalla de? Vi begav oss direkt till sjukhuset där jag hade möte med min sjukgymnast som skulle gå igenom lite nya övningar för min rehab. Ella som alltid charmar de flesta fick många tanters hjärtan på fall inne i gymnastiksalen när hon dansade runt till musiken. Ja, för det var endast jag och en hel del äldre damer där. Kände mig ganska gammal på något vis när jag stod där med halvkiloshantlarna och kämpade med dessa damer. Men trevligt var det! Tyvärr så har jag ansträngt nacken för mycket idag och har haft ont i huvudet sen 10:e tiden. Känner mig lite orolig till att jag inte kommer klara av kvällens ispass i Skutskär på grund av detta. Men vi får se vad som händer..

När vi väl var hemma så var det dags för lite lunch framför Barbie som kommit att bli hennes favoritfilm just nu. Själv föredrar jag svenska deckare som Beck men Ella har liksom inte förstått det där med deckare ännu, så hon får nog vänta några år till innan jag lär upp henne vad bra filmer egentligen är 😉

Trots dunkande huvudvärk och smärta så begav sig Ella, jag och Lovisa ner på stan för att handla lite nödvändigheter och självklart en vaniljlatte som Ella faktiskt också gillade. Hon är verkligen helt besatt av kaffe av alla olika typer, tror nog hon fått det av sin kaffeälskande mor.

IMG_7204

Nu är Ella hos Ida igen och det är dags för lite vila med förhoppning om att smärtan ska gå över. Har nog lite superpiller som ska hjälpa mig på traven, nackdelen med dessa är att man blir väldigt trött. Men jag är hellre trött än att ha ont om jag får välja.

Hoppas ni får en fantastisk fredag alla underbara läsare :) <3

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *