André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En ovanligare middag

Då sitter man här i soffan själv igen efter att Ella har somnat i min säng framför Suprise eggs! Haha, jag hann inte ens läsa något ur pippiboken som vi läser varje kväll innan hon somnar. Då är det en höjdpunkt som hon brukar prata om ofta innan hon ska somna. Så denna tös var nog väldigt trött efter denna fullspäckade dag.

Innan jag hämtade Ella på förskolan idag så passade jag på att städa lägenheten så mycket som jag orkade samt tvättade en tvätt. Efter det var jag helt död och har legat helt utslagen i soffan då jag har åkt på någon inte så välkommen förkylning. Så mängder med te har bryggts under dagen och serien Blacklist har varit på och underhållit mig.

Efter att jag hämtat Ella och lekt lite med barnen på hennes förskola så tog vi en fika hemma hos Ella´s mamma innan det var dags för Ella och mig att bege oss hemåt då Ella hade sitt rum att städa. Som tur var städades det utan några klagomål och hon ordnade till och med middag åt mig. Inte den vanligaste middagen man har ätit i sitt liv, men det smakade dyrt och vällagat, haha!

IMG_0037 IMG_0038 IMG_0040 IMG_0043

När vi väl var mätta och belåtna så var det dags att börja göra sig klar för kvällen, men innan läggdags så hade jag lovat henne att testa sitt nya spökspel som hon med glädje lekte med. Det blev inte direkt så mycket spel utan mest gömma sig under täcket för spökena, haha! Sen tog det inte länge innan hon ville lägga sig ner och kolla på Suprise eggs och somnade med detsamma.

Så vad ska jag då göra i min ensamhet nu? Jo det blir väl lite som vanligt skulle jag tro, en film och en skål popcorn med en kopp ingefärste under mysfilten i vardagsrummet. Höll nästan på att glömma snorpapperet och näsdropparna då man gärna inte vill springa upp när man har lagt sig sådär otroligt bekvämt under en filt.

Hoppas ni nu får en underbar fredag och en fantastisk helg 🙂

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *