André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En överraskning

God kväll!

Efter en fullsmockad dag så sitter jag äntligen i soffan framför nyheterna med ett glas Cola 🙂 Eftersom jag lånat ut mitt internet till Ida så skriver jag kvällens inlägg via telefonen, så vi får se hur det gär ska gå!

Dagen började med ett besök hos familjerätten tillsammans med Ida där vi gick igenom en del saker, kändes riktigt bra att lufta lite tankar och funderingar. Tror sånna här samtal skulle vara bra för alla familjer och separerade då man har proffesionell hjälp som ställer frågor och för samtaler vidare. Förstår om det kan kännas allvarligt med namnet familjerätten men se det som en samtalsterapeut, dom är där för att hjälpa 🙂

När jag väl kommit hem och vilat lite så var det dags att bege sig till förskolan för att hämta Heffaklumpen. Hon hade haft en riktigt bra dag och när jag berättade för henne att det fanns en överraskning hemma så blev det fart på henne, haha!

image image

Väl hemma så väntade det ett paket på köksbordet som innehöll målarfärg, en kopp, en talrik och en skål. Det var alltså dags att måla på något annat än ett vanligt vitt papper.

image

image

image

Nu ligger hon och sover efter en helmysig dag, så nu ska jag passa på och kurerar mig då jag börjar bli sjuk..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *