André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

På väg tillbaka

Hej!

Då har jag letat mig tillbaka till tangentbordet och in på bloggen igen efter många veckors uppehåll. Har inte haft den där drivkraften och orken att börja skriva igen då min energinivå ofta är på botten.

Min depression är fortfarande kvar och måendet är fortfarande väldigt upp och ner från dag till dag. Det är just den här energin i kroppen som påverkar stort. Många människor som inte förstår sig på folk med depressioner tror att man bara är lat och vill sova hela tiden men så är det inte kan jag lova er. Självklart kan man vara trött på morgonen när man kliver upp och även trött under dagarna som alla andra vanliga människor. Men den tröttheten jag upplever är mer än bara att jag vill sova. Jag skulle kunna ge er ett exempel:

Vi säger att jag träffar en person och börjar en intressant diskussion med denna person. Efter bara en liten stund, ibland nästan direkt så kan jag försvinna i mina egna tankar då min energi är för låg och jag orkar inte lyssna vad den andra personen har att säga. Det är inte det att jag är ouppfostrad eller ointresserad av vad den har att säga utan det är att min hjärna inte orkar ta in mer information. Det är mycket därför jag blir trött och måste försvinna in i mitt eget.

Nog snackat om min depression för ett tag, det kommer ni få höra mer om framöver. Under dessa veckor som jag har varit borta så har jag inte gjort så speciellt mycket. Jag kör på med mitt dagliga schema där Ella och bandy är huvudpunkterna. Bandysäsongen är i full fart och vi ligger på en 5:e plats med tre matcher mindre spelade. Tyvärr har vårt spel varit väldigt upp och ner och vi har inte haft någon riktigt struktur, mycket på grund av det varma klimatet som gjort att vi inte kunnat träna på stor is så länge. Men det är bara att göra det bästa utav situationen och blicka framåt.

 Nu har min ork tagit slut för idag och det är dags att göra sig klar för sängen då morgondagen har mycket att erbjuda.

IMG_5838

Hoppas ni haft en bra dag!

Espresso Shot (2)

3 reaktioner på ”På väg tillbaka

  1. Vad roligt att du skriver nu igen! Bra blandning av barn, bandy o din vardag. Kämpa på! Hälsningar från en LAIK- och Villasupporter…

    1. Tack snälla du! Känns riktigt roligt att vara tillbaka igen och känna att man verkligen har orken 🙂
      kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *