André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Välkommen till Psykosociala teamet!

Då var det liksom dagen D idag. Det blev ca. 4 månaders väntetid för att få en tid hos psykosociala teamet och då hade jag även turen att gå före i väntekön. Som vanligt när jag ska göra nya saker så får jag otroligt ont i magen dagen innan och går och oroar mig som bara den inför dessa saker, det kan vara en sån liten sak som att åka buss till Gävle. Jag måste ha full koll på vilken tid som jag ska kliva upp, äta samt gå till platsen jag ska till för att inte komma försent. Men det är inte bara det som får mig att må dåligt utan av rädslan att träffa människor, gillar inte människor som jag inte kommer ha något med att göra. Som till exempel folk på en buss.. Får ångest av att inte veta hur mycket folk det är på bussen som jag ska kliva på. Men med lite samtal så kanske vi kan komma fram till varför jag funkar såhär, eller så är det bara så att jag hatar er, haha!

IMG_9916

Samtalet med min beteendevetare, socionom.. ja etc.. gick väldigt bra och vi pratade om en stor del utav mitt liv. Lite om hur jag ser på saker och ting samt hur jag fungerar i olika situationer. Fick en hemläxa där jag ska fundera på vad det är jag vill börja prata om i mitt liv samt ett papper (Hospital Anxiety and Depression Scale ) som jag ska fylla i tills nästa besök på onsdag nästa vecka.

Nu är det dags för mig att packa väskan och bege mig mot Skutskär för kvällens träning. Ha nu en underbar torsdagskväll alla :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *