André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Målarkrig

Då har jag precis lämnat Ella på förskolan och satt mig ner i sängen med en kopp kaffe för en stunds avkoppling. Lämningen gick väldigt bra och när jag skulle gå så samlades de flesta barnen på avdelningen i fönstret för att vinka till mig, det roliga var att Ella var den första som stack medans några andra barn satt kvar och fortsatte vinka, haha! Det är ju verkligen en härlig grupp barn de har på den förskolan och fantastiska pedagoger som gör det lilla extra, är så himla nöjd.

Kan tänka mig att Ella kommer prata en hel del om gårdagens målarkrig mellan henne och mig. Jag råkade liksom hämta henne på förskolan igår precis när hon skulle börja måla, så vi beslutade oss att ta med papperet hem och måla där. Väl hemma så började vi måla och Ella var väldigt koncentrerad i sitt målande till en början, men när hon sen fick för sig att börja måla sina naglar med vattenfärgen så började roligheterna. Hon fick därefter för sig att hon skulle börja måla sin hand och vidare upp på armen. När hon väl var klar med det så började hon måla på mig och aah då fick hon tillbaka, haha! 😉

IMG_8679 IMG_8670 IMG_8653

IMG_8682 IMG_8656

Nu är det dags för mig att börja ringa en massa jobbiga samtal som verkligen måste bli gjorda idag.

Ha nu en underbar dag!

Espresso Shot (2)

2 thoughts on “Målarkrig

 1. Hej, en liten fråga. var Ella planerad? Hur kommer det sig att du och Ellas mamma inte är tillsammans. Bra blogg kram

  1. Hejsan :)
   Jag och Ida hade varit tsm i ca 3 månader innan vi fick reda på att våran lilla Heffaklump låg i hennes mage. Men det var inga tvivel på att vi skulle behålla henne!
   Vi separerade för ca. 1 år sedan då vi kände att vi hade glidit ifrån varandra och känslorna fanns liksom inte kvar, vi var mer som vänner som bodde under samma tak. Så vi beslutade gemensamt att separera :)
   Tack så mycket!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *