André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Graderna sjunker så fort överallt

Då var det söndag igen och veckan men även månaden lider mot sitt slut. Kändes som att det var igår som Instagram överflödades av bilder som välkomnade september, men snart väntas nog en bildbomb av dessa bilder:

Welcome-october-8 welcome-october-1Hello_October_2013_2

Om jag ska vara helt ärlig så känner jag inte att Oktober är så himla välkommen och förstår inte alls varför vi ska hälsa Oktober välkommen hit.. Okej, hade vi haft en fantastisk sommar med överflödigt mycket sol och värme så hade jag kunnat tänka i dom banorna, men som ni alla vet så har vi bara haft en jäkla lång vår.

Men nog på klagandet! Idag har jag och Ella gjort en hel del saker. Dagen började med att Ella ville experimentera i köket med en massa ingredienser och tog då fram sin visp och en skål för att börja sin exotiska blandning, haha! Det blev en blandning av grädde, salt, peppar och grillkrydda. Tyvärr så tyckte Ella inte att det var någon lyckad blandning så hon beslutade sig för att slänga det och diska istället. Mitt i allt diskande så kom där plötsligt en svart/vit katt in och började utforska vår lägenhet. Ella som älskar katter började ivrigt visa katten runt och var riktigt glad över att den var här, tyvärr kunde vi inte behålla den men den är alltid välkommen på en kopp kaffe någon annan dag igen.

IMG_8277

IMG_8385 IMG_8397

Ella´s mamma kom över hit vid 12 tiden så vi beslutade oss för att gå till lekparken här i närheten. Lekparken var full med bildäck som Ella självklart skulle rulla nerför kullen som finns på lekplatsen. Vi gungade även en del och klättrade i klätterställningen som fanns där. Shit va stark hon är och vad duktig hon har blivit på att klättra, man blev verkligen mäkta imponerad!

IMG_8439 IMG_8434

När vi väl kom hem igen så var det dags för mig att bege mig ner mot stan för att möta upp några kompisar och se på derbyt mellan Hammarby och AIK.. som vi inte behöver prata mer om. Det var i alla fall trevligt att träffa grabbarna igen.

IMG_8470 IMG_8463

Nu på kvällen så kommer det bara bli lugnt, Ella sover hos sin mamma ikväll men imorgon är hon äntligen tillbaka här igen <3

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *