André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Min hemlighet

Det har funnit sen sak som jag hållit hemlig för er läsare de senaste veckorna, eller om jag ska vara helt ärlig så har jag hållit det nästan helt hemligt för familj och vänner också. Det har endast funnit ett fåtal personer som vetat om detta som jag litat på och kan känna mig trygga med. Eftersom jag tidigare misslyckat med saker som jag sagt att jag skulle göra så ville jag hålla detta hemligt för så pass många som möjligt då jag inte visste om jag var kapabel till att klara det.

Men torsdagen den 23/9 – 2015 så tog jag äntligen mitt efterlängtade körkort efter år att misslyckanden. Men denna gång så kände jag inom mig att jag var mogen nog att klara det och efter 9 körlektioner var det äntligen dags för uppkörningen som jag klarade på första försöket. Den lättnaden när jag hade stannat bilen och mannen från trafikverket säger att jag är godkänd.. den lättnaden var sjuk, fick glädjetårar och ett lyckorus i hela kroppen som är obeskrivligt!

Mitt första teoriprov gick inte lika bra.. Fick 2 poäng från godkänt och det kändes som ett stort misslyckande men bara några dagar senare, rättare sagt den 23/9 så var det dags igen för ett nytt teoriprov. Kommer ihåg att jag var fruktansvärt nervös och hade en kurrande mage som lät i hela väntrummet.. Men när väl provet hade börjat så kändes det ändå ganska bra och när jag sedan väntade på att mitt resultat skulle komma fram och det dyker upp en grön text där det står GODKÄNT med stora bokstäver så vet jag att det första jag tänkte var ”Hahah.. du har körkort nu din jävel, du får köra bil” haha!

Nu när jag kör så känns det som jag nästan alltid haft körkort och vilken jäkla frihetskänsla det är, trodde inte att det skulle kännas såhär skönt! Så många nya dörrar som öppnas i ens liv just nu.

IMG_7831

Måste tacka alla som visste om det för ert stöd och att ni kunde hålla tyst om det <3

Espresso Shot (2)

4 thoughts on “Min hemlighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *