André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Mot säsongens första ispass!

Dagen har knappt börjat men har redan varit väldigt händelserik. Trots att jag klev upp vid 9:e tiden så har jag redan hunnit med att äta frukost, ta upp min bandytrunk, packat trunken, följa med Ida och Ella till sjukhuset, lagat mat, ätit maten, pluggat åt mig själv, gjort en läxa åt Philip och briljerat i Wordfued! Allt detta på 3 timmar och folk säger att män inte kan göra flera saker samtidigt 😉

Så vad har jag då kvar att göra denna dag? Jo, det ska snart städas och tvättas samt att jag ska ordna en matlåda till ikväll då jag har säsongens första ispass med Skutskärs IF. Ska bli otroligt spännande, speciellt för att se om nacken håller och hur formen ligger till. Vet att det behövs en rejäl förändring i min vardag för att komma på topp igen. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta bort sina dåliga vanor och ersätta dom med bra vanor istället. För när det kommer till träning och när man vill hitta toppformen så är det inte bara träningen som ska stämma. Man måste hitta en bra balans i vardagen och få den sömn och kost som kroppen behöver vid hård träning. För det är just sömnen och kosten som är så otroligt viktigt för att du ska nå dit du vill samt en sak som många glömmer… Drick vatten, alltså mycket vatten! Det renar inte bara kroppen otroligt bra utan optimerar din näringstillförsel.

Ha nu en kanondag :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *