André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fem år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Utsatt för kortbedrägeri

Har under en veckas tid undrat lite vart jag har lagt alla mina pengar. Okej, jag har fikat en del och varit på kryssning men det är inte så att jag slösat en massa.. Men jag har hela tiden trott att jag kanske har slösat pengar ändå med små inköp..

Tills idag..

Fick ett brev från posten från Nordea som jag egentligen tänkte slänga då jag antog att det var mitt kontoutdrag som skickas till mig varje månad, men av någon konstig anledning så öppnade jag det och fick till min fasa se det här:

IMG_6987

Loggade snabbt in på min internetbank och märkte då väldigt många konstiga köp som jag verkligen inte gjort.. Bland annat från sidor som ”Facebook virtual G”, ”Joinskit.com” samt ”Facebook SXY3F8AKV2”. Så jag ringde snabbt upp numret som stod i brevet jag fått hem och de konstaterade väldigt snabbt att det handlade om kortbedrägeri att de hittade även fler uttag inom bara några sekunders mellanrum. Många av dessa uttag hade ej genomförts ännu och kommer ej göra det då mitt kort nu är helt spärrat.

IMG_6986

Så på måndag ska jag ner till min bank och fylla i lite blanketter om detta och förhoppningsvis få tillbaka alla pengar! Så mitt tips till er efter att ha drabbats utav det här är att hålla stenhård koll på dit konto och vara uppmärksam när du handlar med ditt kort online eller i butik.

Måste passa på att tacka min bank Nordea som såg det här så pass snabbt och kontaktade mig direkt.

Riktigt bra service!

Espresso Shot (2)

3 reaktioner på ”Utsatt för kortbedrägeri

 1. Tja! Har precis råkat ut för ett liknande bedrägeri – också köp gjorda på ”Facebook Virtual G” med kapat Visa-kort hos Nordea. Sjukt irriterande. Hur gick det för dig? Fick du tillbaka alla pengar? /Thomas

  1. Hej!
   Beklagar att du också blivit utsatt.. så himla irriterande!
   Det gick riktigt bra och dom var väldigt trevliga och tillmötesgående hos Nordea!
   Jag fick skriva i alla summor som jag ej kände igen och skriva under, så fick jag pengarna insatta på mitt konto inom en vecka tror jag det var :)
   Hoppas du också får det!
   Mvh, André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *