André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Som jag har längtat!

Efter att tagit den sista sovmorgonen på några dagar så var det äntligen dags att hämta upp Ella på förskolan. Hämtade henne lite tidigare än normalt då jag längtade så himla mycket efter henne. Tyvärr så var hon inte på världens bästa humör när vi väl kom hem då hon var väldigt trött så vi beslutade oss för att ta en glass och se på en film. Humöret blev gradvis bättre men man såg i ögonen på henne att hon ville sova. Det fick istället bli en tidig kväll och hon somnade runt halv 7.

Vi hann i alla fall med att ta en cykeltur i det härliga vädret som nu tydligen ska försvinna från Sandviken ett tag framöver. Hade hoppas på lite mera sol denna vecka men nu börjar hösten närma sig med stormsteg och det är dags att införskaffa sig ett nytt paraply. Jag har verkligen inget emot dessa regniga dagar då jag tycker dom är helmysiga, bara dom inte håller i sig i flera veckor i rad. Solen är ändå min bästa vän 😉

IMG_6212

IMG_6235

Nu under kvällen så har jag bara tagit det lugnt och ska försöka orka plugga lite grann innan Paradise hotel drar igång kl 22.00. Jag vet att många tycker att dessa dokusåpor är tragiska och att dom inte förstår sig på folk som kollar på det, men jag tycker det är jävligt roligt att se på blåsta människor som skämma ut sig i tv, det bara är så :)

Hoppas ni får en härlig kväll!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *