André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Solig dag med en massa plugg

Då börjar helgen lida mot sitt slut och det var egentligen meningen att Ella skulle komma till mig idag, men tydligen så var alla bussar till Sandviken fullbokade för Ida och Ella som just nu befinner sig i Stockholm. Hade verkligen sett fram emot lite far och dotter mys ikväll men får tyvärr vänta tills imorgon att få träffa henne.

Dagen idag har varit väldigt lugn, jag vaknade i ett ryck runt halv 12 och fattade först inte riktigt hur jag kunnat sova så pass länge.. Kanske är det medicinen som spökar eller så var det bara så att jag behövde den sömnen. Klädde på mig snabbt och gick i alla fall ut på altanen som hade fyllts med sol och tog med mig en kopp kaffe från igår för att piggna till lite grann. Väl där ute så blev det en hel del pluggande samt ett långt telefonsamtal.

IMG_6121

Under kvällen så blir det ner i källaren och rensa lite bland alla saker samt bära ner lite onödigt material från lägenheten. Känns så skönt att få saker gjorda som man har gått och stört sig på i flera veckor då det känts för jobbigt att ta tag i dom. Men som egentligen oftast bara tar max 1 minut att göra. Ni känner nog igen er!

Ha nu en trevlig söndagskväll :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *