André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Uppdatering kring min psykiska ohälsa och uppehållet

Tänkte väl först och främst ta och berätta om anledningen till varför jag har haft ett uppehåll här på bloggen. Ni vet nog en del efter mitt senaste inlägg som handlade om min psykiska ohälsa. Under den veckan blev jag av med mitt jobb på LifePuzl AB samt blev sjukskriven av min läkare för nedstämdhet, meningslöshetsupplevelser, aptitstörning och initiativsvårigheter samt ångest med fysiska symptom.

Jag blev uppmanad av min läkare att åka från Sandviken och lämna vardagen bakom mig och bara fokusera på mig själv under ett tag. Destinationen för mig blev Stockholm där jag har den störta delen av min släkt. Under dessa veckor så hade jag inga måsten och jag lämnade verkligen allt bakom mig. I början så hade jag ingen ork till saker och mådde väldigt dåligt, men inte under hela dagarna utan bara vid vissa tillfällen. Successivt har det blivit bättre men har fått en hel del biverkningar av min medicin som tex. andningssvårigheter.

Läget idag är lite bättre än för drygt en månad sen. Jag har inte lika mycket konstiga tankar i huvudet men jag känner mig fortfarande väldigt utsliten och är ofta trött. Jag kan fortfarande få ångest och stora stressymtom som påverkar min vardag men har nu på måndag den 31/8 ett nytt möte med min läkare där vi ska diskutera hur vi ska gå vidare.

Som tur är har jag under den här tiden fått väldigt mycket stöd från vänner, släkt och familj som jag är evigt tacksam för.  Måste även tacka alla läsare för ert stöd och era positiva kommentarer, ni är guld värda!

Utan er hade jag mått sämre!

Espresso Shot (2)

One thought on “Uppdatering kring min psykiska ohälsa och uppehållet

  1. Ibland tar bränslet slut och kroppen säger ifrån ❤️ Så att ta hand om och värdesätta dig själv är början på att skapa inre ro ❤️ Älskar dig min son!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *