André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Liten tjej blir stor

Idag fick jag äntligen träffa min lilla Heffaklump igen eftersom att hon har varit borta med sin mamma på deras landställe. Hon kom cyklandes hit på sin nya cykel som hon fick av farfar i födelsedagspresent och självklart skulle vi vara ute med den och leka medans Ida var iväg och handlade. Hon har nu lärt sig att trampa själv, dock med stödhjul. Så vi får väl se när stödhjulen ryker och hon får lära sig att cykla utan dom.

IMG_4082IMG_4092

Klicka här för filmklipp :)

När väl Ida kom tillbaka och hämtade Ella så började jag bygga ihop Ella´s nya barnkök från woodii som jag hämtade ut på posten igår. Köket är köpt från Jollyroom.se och jag är relativt nöjd med det, tyvärr var skruven till dörrhandtaget för liten då den inte fastnade ordentligt. Men det var lätt ordnat med min överfyllda verktygslåda! Ella däremot blev stormförälskad i köket och ville knappt gå hem till Ida när det var dags att sova. Men som tur är så får jag min plutt imorgon och då kan hon få leka där hela dagen om hon så vill. 

IMG_4109 IMG_4125

Nu ska jag ta och städa det sista inför imorgon och packa väskan till jobbet!

Espresso Shot (2)

2 thoughts on “Liten tjej blir stor

  1. Tack :) Nej det är ju inte det, men så fort dom lärt sig det så får man springa runt som en yr höna. Haha! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *