André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Thai kycklinggryta

Satan i gatan vad dagarna springer iväg just nu, känns inte som jag riktigt hänger med på vad som händer om dagarna längre. Allt går så fort, sommaren är snart slut och första träningen med bandyn är om 16 dagar. Finns så mycket saker som jag egentligen skulle vilja hinna med innan sommaren är slut, men som jag vet att jag bara kommer få skjuta åt sidan. Får känslan av att min hjärna vill stänga av och vakna upp till nästa sommar utan problem och måsten. Men det är väl så att man måste ska skriva upp alla måsten och beta av dom en efter en utan att känna press. Så vi får väl se vad som händer.

Jag lovade igår att receptet på min thaigryta skulle kolla upp idag och självklart håller jag vad jag lovar.

* Börja med att tärna 900 g kycklingfilé och bryn på den (krydda med svartpeppar & örtsalt)

* Samtidigt kan du börja bryna på skivad paprika, skivade vattenkastanjer, minimajs, strimlade bambuskott och champinjoner. Man kan självklart slänga i lite allt möjligt beroende på vad man har i kylen/skafferiet. 

*Häll sedan över allt i en stekpanna och tillsätt 1 burk kokosmjölk light och Paneng red curry spice mix och låt de småputtra tills kycklingen är helt klar. 

sdasdas

Du kan välja att äta det som det är eller tillsätta tex. nudlar :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *