André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Problem att somna

Efter att ha publicerat gårdagens inlägg om att den ensamma tiden på kvällen är så viktigt för att orka vardagen så stå Ella där. Helt klarvaken med filten inlindad runt sig som en klänning och med hennes största flin. Hon förklarar att hon inte alls är trött och vill se på Pippi. Men jag som bestämt mig för att hon ska sova förklara pedagogiskt för henne att klockan är mycket och att även pappa ska sova nu.

Efter ca 5 böcker, x antal sånger och ”pill på armen/ansiktet” så var klockan 23.00 och hon ville verkligen inte somna.. Tog då upp henne till min säng och låg där i 20 minuter innan hon sa att det var dags att sova nu. Förstår inte vad som har flugit i henne, sömnen och att somna mellan 19-20 har aldrig varit några problem för henne. Men under de senaste 2 veckorna så har det blivit såna här sena kvällar, trots att hon ej sover under dagarna längre och går upp 06.20 varje morgon hos mig utan problem.

Så vi får väl se om det bara är en fas hon går igenom eller om det är någonting annat. Hon kanske börja förstå mer att Ida och jag ej är tillsammans längre och reagerar på det här sättet? Vem vet, det återstår att se.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *