André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tjejernas eviga klagan är över!

Då var söndagen här igen, den dag i veckan som för mig är en av de mest tråkigare dagarna i veckan. Man vet att imorgon så är det uppstigning tidigt och dags för knogandet igen. Denna söndag har verkligen sprungit förbi för oss här hemma. Dagen började med lite sovmorgon till 8 tiden men låg och drog oss till 9:e då det var dags att stiga upp.

Vid 13 tiden så kom Ella´s farfar samt särbo Katharina hem till oss på en fika för att sedan köra oss till Valbo för en shoppingtur på IKEA. Jag hade en lång inköpslista som faktiskt kom att kortas ner väldigt mycket innan jag var klar. Slutsumman hamnade strax över 3000 och jag är väldigt nöjd med mina inköp!

Blev bland annat denna garderob till Ella som hon blev stormförtjust i direkt och sprang till garderoben i hallen för att hämta alla sina kläder och börja inreda den nya. Hon är då bra söt ibland :)

IMG_3052 IMG_3056 IMG_3057 IMG_3058

Efter att varje tjejkompis som besökt mig påpekat att jag inte har en helspegel så fick de bli en sån också. Tack, nu kan jag äntligen spana in mig själv varje dag! haha..

IMG_3061

Resterande shoppingen bestod av material så jag kan färdigställa ett barnkök åt Ella. Vill ha ett mer personlig, så ska sätta mig ner och skissa upp något i veckan. Sen blir det som vanligt när man är på IKEA att det slinker ner en och annan skitsak, men det är sånt man får räkna med. Ett lyckat köp i denna värme blev i alla fall ett nytt svalare dubbeltäcke samt ett ljust påslakanset till som jag ska inviga ikväll.

Nu blir det lägga sig i sängen och slå på en beck-film som får avsluta denna dag. Hoppas er helg har varit fantastisk och att veckan går fort så nästa helg kan ta vid igen :)

Espresso Shot (2)

4 thoughts on “Tjejernas eviga klagan är över!

 1. Hej
  Du verkar ta så väl hand om din dotter! :) kul att se en pappa med sån entusiasm! Lever du själv med din dotter eller tillsammans med mamman? Har inte riktigt förstått det, om inte så måste jag säga att det är strångt av dig att få ihop allt. Kramar en trogen läsare

  1. Hej Sandra :)
   Va roligt att det märks, jag skulle göra allt för min lilla Heffaklump 😀

   Jag och mamman har delad vårdnad och bor på olika håll men är riktigt bra vänner med varandra :) Vi hjälps åt ifall vi skulle behöva barnvakt eller liknande under våra veckor. Hennes familj bor i Sthlm och min är utspridd i hela landet så vi har egentligen ingen som vi kan lämna till förutom varandra.

   Kramar till min trogna läsare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *