André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Det nya Sverige

Dagarna bara rinner iväg och det är alltså redan onsdag idag. Gårdagen spenderades utomhus med Ida och Ella i det härliga vädret. Det blev att besöka några nya lekparker i området bakom oss som Ella gick lös i. Vilken energi den där ungen har alltså! Från morgon till kväll så är det full rulle och sitta still är verkligen ingen höjdare. Men när hon väl har bestämt sig för att sitta still och kolla film, måla eller läsa en bok så går hon verkligen in för det till 110 %. Jag skulle inte bli förvånad om hon kanske har någon slags bokstavskombination då hon har både mig och Ida föräldrar, haha!

Under kvällen så var det dags för den stora U21 finalen som ungefär 90% av Sveriges befolkning pratar om idag. Ella klarade av 10 minuter innan hon slocknade i soffan då sängen inte var ett alternativ i natt. Men Jag och Emil Lundin höll ut genom hela matchen, förlängning och straffarna.. Såna här matcher är verkligen inte bra för mina nerver och verkligen inte för äldre människors hjärtan, skulle inte bli förvånad om hjärtattacker igår ökade med 50% mer än normalt.

Men trots att Portugal hade övertaget under matchens gång så står ändå vårt U21 landslag upp och visar ett enormt hjärta. Dom kämpar till sista droppen svett och offrar allt för varandra, de agerar exakt som ett lag ska göra! Så idag är man lite extra stolt att vara AIK:are med tanke på bland annat Carlgrens otroliga straffräddningar! Nu får äntligen hela Sverige se vilken talang han är. Grabbarna har skrivit fotbollshistoria och ni är så otroligt värda det här!

3769552030

Bilden lånad från GP

Så ett stort grattis till er och för det nya Sverige!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *