André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Födelsedagsfirandet för Ella

Lördagen började med en bilfärd till Bullandö då vi inte fick någon glass under fredagen. Jag skämtade lite i bilen om att nu kommer väl inte glassmaskinen funka eller att kassan skulle vara trasig. Tro det eller ej men när vi kom fram och gick in i butiken så fanns där bara 1 glassmak och vi blev typ genast utskickade av glassmakaren då deras glassmaskin samt kassa ej funkade. Riktigt otrevliga lät dom, speciellt glassmakaren som typ slängde ut oss lite irriterat..

Så dagen kunde bara bli bättre och när väl Ella´s farmor dök upp med hennes sambo Rolf så blev allt genast lite roligare. Jag kommer knappt ihåg senast som jag träffade min mamma men jag tror att det var på Ella´s 2 års kalas om jag inte minns fel? Vi brukar egentligen ses några gånger per år, men nu har det varit en jobbig tid då Rolf råkade ut för en svår stroke. Så dagen kom att bli en riktigt känslosam dag för mig, men som vanligt så höll jag det inom mig. Satt med tårar i ögonen under hela dagen, inte på grund av att Rolf har åkt på en stroke utan för att jag var så otroligt glad att träffa dom. Men självklart kändes det väldigt annorlunda att träffa Rolf efter det som hänt då förra gången vi sågs var allting bra.

Jag tänkte inte skriva så mycket om själva kalaset då bilderna får tala lite för sig själv. Men jag måste passa på att tacka alla inblandade för att ni gjorde min dotters dag så speciell :) Det glädjer mig att hon har så mycket kärlek runt omkring sig!

IMG_2554 IMG_2529 DSC_0193 DSC_0145 DSC_0141 DSC_0124 DSC_0172 IMG_2511 DSC_0180 IMG_2478 DSC_0164 DSC_0154 IMG_2468 DSC_0111 DSC_0121 DSC_0085 DSC_0084 DSC_0110

Espresso Shot (2)

One thought on “Födelsedagsfirandet för Ella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *