André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ella 3 år

Att det nu har gått tre hela år sen min och Ida´s lilla Heffaklump ploppade ut är helt otroligt. Att ha fått uppleva ett barns utveckling och se hennes framsteg i livet är något helt ovärderligt. Jag tror nog inte riktigt jag förstod hur stort det var att skaffa barn innan jag fick hålla min egna lilla skapelse i min famn för första gången. Det var som att hela jag växte in i rollen på bara några mikrosekunder i samma ögonblick våra ögon möttes.

Dagen började med sång och paketöppning i sängen där Ida hade gjort en riktigt mysig frukostbricka som Ella käkade upp i ett naffs. Av oss så fick hon en klänning som hon till dagen skulle bära och av mormor en badponcho som hon genast villa ha på sig.

IMG_2103 DSC_0190 DSC_0181

Efter frukosten och lite mys i soffan framför Pippi Långstrump så var det dags att bege sig ut på en långpromenad ner till Boda brygga. På vägen dit så hittade vi många spännande saker som bland annat ett jättestort träd som var fastkedjat för att det inte skulle välta. Under färden så hittade vi också smultron som vi plockade på ett strå, men det tog inte många sekunder innan dom var uppätna av en glupsk liten dam som genast vill ha mer.

IMG_2148 IMG_2162 IMG_2202 IMG_2233

Under eftermiddagen så var det dags att städa altanen till födelsedagsfesten imorgon. Ella som älskar att vara med och göra saker tog genast vatten slangen och duschade ren möblerna som var fyllda med pollen. ”Pappa bus” föreslog i smyg att Ella skulle jaga morbror Anton med vattenslangen också och oj vilken fart det blev på de båda, haha!

När väl allt städande var klart så blev det bilfärd till Nordens största marina då vi hade planerat att äta glass på Bullandö glassfabrik. Men i samma stund som vi kom fram så möttes vi av den dystra synen att det precis hade stängt för dagen.. Men som tur var så var det mormor Helena som blev mest besviken 😉 Så vi gick istället och kollade på alla fina båtar och bestämde att vi ska ta en sväng dit imorgon förmiddag istället, så vi kan testa den goda glassen.

IMG_2406

Kvällen var väldigt lugnt och avslutades med filmen Never lose focus som jag rekommenderar starkt till er läsare! Nu blir det sängen för imorgon väntar en händelserik och väldigt lång dag!

Espresso Shot (2)

4 reaktioner på ”Ella 3 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *