André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Midsommarafton 2015

Efter att ha lämnat ett soligt Sandviken bakom sig så var jag på plats på Värmdö, rättare sagt Norra Stäksholmen för att fira min midsommarafton. Vi vaknade till ett dystert väder och regnet föll ner från himlen, men humöret var ändå på topp. Ida och jag beslutade oss för att ta en morgonpromenad för att plocka lite blommor till bordsdekorationen, det blev en hel del lupiner samt en och annan snigel. Lunchen spenderades med Ida´s familj innan vi begav oss ner mot Boda där det riktiga midsommarfirandet med midsommarstång och dans tog vid.

IMG_1704

Ella älskade verkligen dansen kring midsommarstången, så jag och Ida fick turas om att dansa med henne då vi inte riktigt har samma energi som hon har. Små grodorna var favoriten att dansa och sjunga till som Ida hade introducerat för henne under veckan som varit.

DSC_0978 DSC_0967 DSC_0963 DSC_0944 DSC_0936 DSC_0934

IMG_1762

Under eftermiddagen och kvällen så blev det endast massa mys inomhus med sällskapsspel och filmtittande. Vi åt en riktigt god kladdkaka och massvis med jordgubbar innan det var dag för oss att säga tack och god natt.

Så jag får passa på att säga tack till alla inblandade för en riktig härlig midsommarafton :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *