André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Vinn fredagsmys-kit från SF Anytime!

Midsommar är här och vädret är tyvärr inte på topp. Så vad passar då inte bättre med familjemys framför en bra film?Tillsammans med SF Anytime så har nu två stycken chansen att vinna varsitt fredagsmys-kit!!

DSC_0892

På SF Anytime så finns bland annat filmen Paddington som jag och Ella tänkte se ikväll och under nästa vecka så kommer Resident Evil Extinction ut, en film som jag länge velat se. SF Anytime är ingen abonnemang-tjänst utan man betalar bara för dom filmer som man vill se och ”hyr” dom via datorn eller tv:n.

paddington

Kittet som ni kan vinna är ett specialkit som innehåller produkter som berör filmen Jupiter Ascending som har premiär hos SF Anytime i slutet av juni. Kittet innehåller bland annat ett par riktigt sköna mjukisar, chips och två vouchers (värde 29-59 kronor styck) för att se film. 

DSC_0896

För att vara med och tävla om ett fredagsmys-kit från SF Anytime så behöver ni bara svara på följande fråga:  Vilket datum har filmen Jupiter Ascending premiär på SF Anytime?

Svaret på frågan och mer information om filmen hittar ni här.

Tävlingen pågår till och med den 24 juni då jag utser TVÅ vinnare! Vinnarna presenteras här på bloggen samt på min Instagram, Bandypappan91

Svaret skriver ni i kommentarsfältet.

Espresso Shot (2)

22 thoughts on “Vinn fredagsmys-kit från SF Anytime!

  1. Perfekta fredagsmyset med nya Resident Evil filmen! De är favoriter.
    Men Jupiter Ascending har premiär 29/6 på SF anytime

  2. oooh Paddington vill jag också se, den verkar så söt :)

    Jupiter Ascending har premiär 29/6 2015 på SF Anytime

  3. Vilket perfekt kit att vinna! Visste inte ens att SF erbjöd filmer att streama. Bra tillfälle att testa! Hittade hit via Insta o hoppas på vinst! Filmen har premiär den 29/6 på SF Anytime

  4. Med tre små barn så är det sällan (läs aldrig) vi har möjlighet att gå på bio, så detta skulle vara perfekt! Bio hemma! 29/6 har filmen premiär iaf och jag hoppas på lite tur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *