André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Framsteg

Solen skiner lika starkt som mig själv idag! Under gårdagen så klarade jag av en sak som jag inte gjort långt innan min korsbandsskada, jag klarade av 7 km löpning/gång under 40 minuter! Formen börja verkligen komma fram och jag känner att mitt löpsteg är så mycket lättare nu än vad det har varit. Tror också att mitt nya löpsteg är bättre för min nacke som inte alls tar lika mycket stryk nu som förut.

 IMG_1534

IMG_1543

Jag vet inte om jag har berättat det redan men löptekniken jag testar nu är att inte sätta ner hälen när jag springer, med det så får man upp en högre hastighet och inte dessa hårda dunsar i backen som sabbar min nacke. Man liksom studsar fram i löparspåret nu! Så tack vare att jag nu har hittat en teknik som just nu funkar för mig, gör mig till en mycket mer positiv person. Jag mår bättre och känner att jag klarar av det jag gör. Styrketräningen ligger lite i bakgrunden just nu men finns ändå med i min träning varje dag, men mycket mindre än vad jag kört tidigare.

IMG_1539

Så för att sammanfatta allt, det går framåt!!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *