André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Vila i frid Lisa Holm

Efter gårdagens polispådrag så förstod man nästan att det värsta kunde ha hänt. När man sen vaknade i morse med en notis på telefonen från Aftonbladet med bekräftelsen att Lisa påträffats död så kändes det tomt. Jag kan inte förstå den smärtat som familjen går igenom men det måste ändå vara en lättnad för familjen att hon återfanns och kan få en värdig begravning.

Nu återstår bara alla frågor om vilka mördarna/mördaren var, hur det gått till och den störta frågan, VARFÖR?

De senaste jag läste om var att det var 3 personer som var anhållna, 2 st män för mord samt 1 kvinna för grovt skyddande av brottsling. Enligt Aftonbladet uppges männen vara i 30 års åldern och utländska gästarbetare från Litauen.

Men oavsett varför eller hur det har gått till så är det här ett av de mest tragiska som hänt på väldigt länge här i Sverige. Nu hoppas jag bara att familjen får det stöd som dom behöver just nu i denna svåra stund.

Vila i frid Lisa Holm, mina tankar går till dig och din familj.

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *