André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Gårdagens festligheter

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Emil´s granne Puffen för lite festligheter. Väl där var det smockat med trevligt folk som var där för att ha det roligt. Tyvärr verkar de flesta hemmafester som är i det området spåra ur men igår var en trevlig kväll. När klockan började närma sig tolvslaget så begav vi oss ner mot stan och All Star för att fortsätta våra festligheter.

IMG_1431 IMG_1428 IMG_1401 IMG_1423

Väl där så träffade man många gamla vänner och vänner som man inte ens trodde man hade, haha. Känslan av att folk kommer fram till en och säger ”Hej André” och man själv inte ens har en aning om vem personen är och stammar fram ett ”He.. he.. Hej på dig”. Än av de märkligaste situationerna som kan uppstå, speciellt om de börjar prata vidare och man står där som ett frågetecken.

IMG_1441

Kvällen avslutades med en sväng på en pub innan det var dags att bege sig hemåt för att se på de Svenska damerna som spelade mot USA. Tyvärr blev matchen 0-0 men som tur var somnade jag innan matchen var slut.

Måste tacka alla inblandade för en riktigt rolig kväll och natt :)

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *