André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Har det mystiska filmklippet någon koppling till försvunne Lisa Holm?

Jag tror inte ens jag behöver förklara för er vem den försvunne Lisa Holm är.. Att en så pass ung tjej är försvunnen är hemskt och jag ber till gud att hon kommer hittas levande så hennes familj får omfamna henne. Det som känns riktigt konstigt med det här försvinnandet är att de har hittat så pass mycket saker som är kopplade till henne i de områden de sökt på (alltså både norr och söder om gården som hon arbetar på) och jag kan nog garantera att de kommer hitta mer saker under morgondagens sökande.

En sak som känns ännu mer konstigt och jäkligt läskigt är det videoklipp som är döpt till 13 och las ut 13 dagar innan hennes försvinnande. Användaren till det kontot har döpt sig till just Lisa Holm och skapade sitt konto samma dag som klippet las ut, alltså 13 dagar innan hennes försvinnande och har ej varit aktiv sedan dess. Så vem kan det vara som har skapat det här kontot?

För mig finns det två alternativ:

1. Att det kan vara en psykopat som har kidnappat henne och ser det här som ett spel? Klippet visar en klocka som går ner från 1 min och 1 sekund till 50 sekunder. Alltså 11 sekunder. Om man får leka med tanken så kan det här vara ett spel för en psykopat då tex. 50 eller 11 skulle kunna vara dagarna som polisen har på sig innan.. ja vad vet vi vad som kan hända.. Men om det har en koppling så känns det som att dessa två tal kan ha någon betydelse.

2. Det minst troliga alternativet som jag inte tror ett dugg på är att hon försvunnit frivilligt och placerat ut dessa saker i omgivningen.

Men hoppet lever ännu då polisen ej har funnit blod på någon av fyndplatserna och för er som vill se klippet kan klicka här, men jag får rysningar av bara tanken..

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *