André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fem år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Roslagskliniken

Träningen börjar verkligen ge resultat nu och jag kommer sakta men säkert igång med min löpträning som har varit jobbigast för min nacke. Min löpträning just nu består av power walk samt lättare jogging beroende på hur mycket spänningar jag har i nacken. Man kan säga att det är nacken som bestämmer vilket tempo jag kan hålla. I tre dagar i rad nu så har det gått väldigt bra om man jämför med hur det har varit tidigare. Nu ligger jag inte och rullar runt i smärta i sängen utan har min vanliga dagliga smärta som jag troligtvis kommer få vänja mig vid.. Allt beror helt och hållet på hur jag sköter min rehab och om jag får professionell hjälp snart.

IMG_1266

Jag har funderingar kring att kontakta Roslagskliniken som verkar veta vad de sysslar med. För att gå till hälsocentralen kommer inte leda till någon hjälp. Har inte ens fått svar från mina senaste prover därifrån än. Men om jag nu ska börja söka hjälp där så är det troligtvis kontinuerliga besök och det kan bli lite svårt när jag bor i Sandviken. Inte bara att det är långt dit utan alla kostnader som skulle uppstå, buss T&R 300 samt besöket 600 kr. Men vill man bli bra så får plånboken lida. Så nu är ett mail skickat till dom om min situation, så nu återstår det bara att se vad de svarar.

Klockan springer iväg idag och är redan halv 9. Så nu är det dags att slå på en film som jag kan somna till, för i natt måste jag verkligen få sova!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *