André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella fem år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Besök hos sjukgymnasten

Efter en heldag på jobbet idag som gick skapligt så var det dags för ett besök hos min sjukgymnast. Idag gick vi igenom veckan som varit och hur jag har mått. Den här veckan har varit lite till och från, tyvärr sitter smärtan alltid i men i olika grader. Som idag har jag haft ett jobbigt tryck mot ”hålet” i nacken/huvudet. (Om ni följer ryggraden upp mot nacken och huvudet så kommer ni till ett litet ”hål” fullt av nerver) Där sitter en stor del av min vardagliga smärta.

Idag stod akupunktur på schemat då det hade en positiv utveckling sedan sist, iaf i 2 dagar efter behandlingen. Nu ska jag få akupunktur 2-3 gånger i veckan till den 30/6 då vi ska ha en utvärdering. Dagens behandling gjorde mig väldigt trött och gav mig lätt huvudvärk i en halvtimme. Men nu när jag kommit hem så har de flesta spänningarna släppt och det känns ändå lite bättre.

IMG_0572IMG_0577Så jäkla snygg man blir när man ligger såhär.

Espresso Shot (2)

En reaktion på ”Besök hos sjukgymnasten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *