André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tur i spel, oflyt i shopping!

Äntligen är solen här på allvar, så nu får vi bara hoppas på att den är här för att stanna också. Idag var det verkligen t-shirt väder när vi begav oss till Valbo köpcentrum för lite shopping. Jag var verkligen på shoppinghumör idag då jag igår kammade hem en vinst på lite över 20.000 för andra gången på 2 veckor!

Men som ni vet, när man har pengar och har de där shoppingsuget i sig så hittar man knappt någonting. Det är så typiskt men kanske ändå rätt bra för att kunna spara till något roligare. Det jag dock hittade var mest till Ella som blev en tröja och en present till hennes födelsedag. Presenten var ett Pippi-hus med några figurer samt 3 st Pippi-böcker. Hon har liksom blivit helt inne i Pippi så hon kommer nog gilla den väldigt mycket. Annars blev det IKEA för hela slanten, massa inredning och vattenfärger åt Ella (MIG).

IMG_0253 IMG_0279 IMG_0272 IMG_0286 IMG_0363

Väl hemma igen så har vi varit ute och lekt hela dagen i det underbara vädret. Jag har även suttit och funderat på hur jag ska få bort kattskrället som smyger sig in på min altan varje natt och gräver i jorden.. Lösningen blev att vi tog en promenad till skogen för att plocka massor av stenar i olika storlekar för att täcka jorden med. Så nu får vi se om det är effektiv eller om jag får sätta mig igen och vänta på ytterligare en snilleblixt.

IMG_0434 IMG_0442

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *