André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En levande trasdocka

Efter ca 10 timmars sömn så trodde jag att jag skulle vakna upp utvilad och pigg som bara den. Istället vaknar jag upp till ett rent hellvete.. På grund av att jag måste ha sovit lite konstigt i natt med min nacke så är dagen så gått som körd för mig. Nacken och skulderbladen värker mer än någonsin och illamåendet vill jag inte ens prata om. Huvudvärken är nästan som migrän och jag har haft yrsel som bara den. Jag försökte verkligen klara mig utan tabletter idag, men efter att ha försökt med allt jag kan komma på för att stoppa smärtan så blev det till slut att ta fram det tunga tabletterna.

IMG_3543

Nu ca. 6 timmar efter att jag har vaknat så är den största smärtan borta. Men tack vare tabletterna så är nästan hela kroppen bortdomnad och jag känner mig lite som en levande trasdocka. Så dagen idag blir att försöka komma på fötter igen så jag förhoppningsvis kan ta en lättare PW ikväll och kunna satsa på ett träningspass imorgon efter jobbet.

Återkommer senare idag med ett lite mer positivt inlägg! 🙂

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *