André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Ett riktigt spännande löparpass

Oj oj oj vilket knasigt löparpass det blev idag!

Började med att jag tänkte ta min vanliga löptur fast baklänges och hittade då lite annorlunda vägar som jag tänkte testa. För det är ju inte roligt att springa samma sträcka varje dag. Hittade en riktigt fin stig som jag sprang in på som ledde mig ca 100 meter in o skogen innan den helt plötsligt försvann upp i rök, så jag fortsatte springa i världens terräng innan en annan stig dök upp. Den stigen försvann också helt plötsligt efter ca 50 meters då ytterligare kraftig terräng väntade mig.. Men till slut så kom jag upp på en välbekant stig som ledde mig hela vägen runt, men det var faktiskt inte slut än, för vid ca 3 km så ville jag ta en snabb koll på telefonen för att kolla hur långt jag hade kommit. Det var ganska dumt för 2 sekunder senare låg jag framstupa efter att ha snubblat på en sten.. Satte mig ganska snabbt upp vid trädet där jag landade och kollade snabbt runt omkring i förhoppning om att ingen skulle ha sett mig. Som tur var hade ingen det och jag joggade vidare som om inget hade hänt.

IMG_4125 IMG_4127

Så vad har jag då lärt mig av den här rundan? Jo, att jag inte ska kolla mobilen samtidigt som jag springer och att jag ska nöta ut samma gamla väg nästa pass!

God natt!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *