André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Valborgsmässoafton

Hej hopp! Efter några dagar ute i ödemarken där endast internet fungerar i 1 rum så är jag ju tillbaka i Sandviken och kan uppdatera er lite grann om helgen.

Valborg firades hemma hos Ella´s farfar där vi mest tog det lugnt och njöt av att vara lite extra lediga. Ella som hade sin energinivå på topp och hjälpte till med att hämta grenar och kvistar till Majbrasan samtidigt som hon plockade blommor. Majbrasan verkade lite läskigt men ändå väldigt intressant, så det är ju riktigt bra att hon har respekt för elden för det ska man verkligen ha, både som barn och vuxen. Jag minns en majbrasa där vi var lata och använde tändvätska, jag var kanske 13-14 år och skulle tända på själv.. Det slutade med en lite explosion och att jag fick rulla runt på marken efter att haft lågor på ryggen! Så.. som sagt, ha respekt och var försiktiga :)

DSC_0586

När vi var ute och lekte så träffade vi på pappas grannar som har en dotter på 4,5 år som verkade vara riktigt intresserad av att leka med en blyg liten Ella. Men Daniella som grannens barn heter var supersnäll och tog henne i handen och visade henne alla leksaker. Sen släppte det och dom sprang runt och lekte som bara den!  Roligt för dom båda att ha någon att leka med mitt ute i ingenstans 😉 Annars blev det ganska lugnt och under kvällen så blev det soffhäng framför tv:n och den öppna spisen.


DSC_0762 
DSC_0599 DSC_0502 DSC_0492  DSC_0571DSC_0667DSC_0653DSC_0546 DSC_0506DSC_0620 

Espresso Shot (2)

One thought on “Valborgsmässoafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *